...
+ 32(0)496 52 20 39 [email protected]

Het draait om jou, niet om mij …

Niet zeveren maar opleveren.

Vergeet duurbetaalde meetings, onverklaarbare buzzwords en van de pot gerukte budgetten die nog geeneens onderbouwd worden. Bij Make it Sticky kom ik graag snel tot the point. Realistische doelen, digitale marketing op maat en gerichte communicatie: daar sta ik voor. De voorbije jaren heb ik als freelance marketeer tientallen klanten geholpen, waarvan de meeste nog steeds aan boord zijn. 

Reken op een gepassioneerde marketeer die bijblijft en net dat tikkeltje meer doet, zonder dat er altijd een factuur moet volgen. Een marketeer die thuis is in content, copywriting en communicatie. Die zijn expertise aanvult met professionele partners en kan terugvallen op een sterk netwerk. Zo ben jij zeker van de geknipte ondersteuning en kennis. 

Wil jij ijzersterke en eigenzinnige marketing, copywriting die aan de ribben blijft kleven en beelden die raken? Laten we eens praten. Een toffe opdracht? Voor jou mis ik graag een vliegtuig, doe ik een nachtje door of skip ik een maaltijd of twee. Test het gerust eens uit. 

Wat garandeer ik jou?

Waar voor je geld, frisse ideeën, klare taal én marketing met rendement. Bovendien:

Oplossingen

Beloof ik je geen gouden bergen, maar wel praktische oplossingen. 

Service

Garandeer ik je een eerlijke uitleg en het respecteren van deadlines.

Betrouwbaarheid

Ik verdwijn niet van de aardbol zoals andere freelancers.

Flexibiliteit

Schakel ik razendsnel en kan ik heel wat werk verzetten.

Zin in een samenwerking waar je op kunt bouwen en iemand die je kunt vertrouwen? Wil je samenwerken met een partner die afspraken nakomt en geen 45 papieren laat ondertekenen voor hij een poot uitsteekt? Test me uit. Ik werk zonder overeenkomsten of handtekeningen, je hangt dus helemaal niet aan Make it Sticky vast, hoewel de naam anders doet vermoeden.  

Kevin stickens, aangenaam

Van geflopte profvoetballer, tot regiomanager in de uitzendwereld, marketing manager en de motor achter de startup Easymatch. Ondertussen ben ik al meer dan 14 jaar actief in communicatie en marketing. Een gepatenteerde humorist die ook jouw onderneming naar een hoger niveau tilt en voor een creatieve toets zorgt. Een gepassioneerde ondernemer die heel wat uren klopt, maar toch zijn drie kinderen niet verwaarloosd. 

Open, eerlijk en direct, zo kun je me wel omschrijven. Verwacht je niet aan geleuter en hoogdravende praatjes, zo zijn er al collega’s genoeg. Kies je voor Make it Sticky, dan ga je voor een betaalbare aanpak op maat. Een partner waarop je kunt bouwen, die steeds snel schakelt en de koe bij de horens vast. Zorgvuldig gepland als het kan, lastminute als het moet.

Mijn beste ambassadeurs? Het bestand aan tevreden klanten dat ik de voorbije jaren heb opgebouwd. Ondertussen ben ik uiteraard geëvolueerd, maar nog steeds kunnen ze stuk voor stuk gecontacteerd worden. Met plezier breng ik jullie in contact, want elkaar business gunnen is een andere credo waar ik wel fan van ben. 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.