...
+ 32(0)496 52 20 39 [email protected]

Employer

branding

 

Til je werkgeversmerk naar een hoger niveau

Talent aantrekken, medewerkers binden en je werkgeversmerk een eigen smoel geven, dat doe je door employer branding. Met mijn achtergrond in HR en kennis van marketing, zet ik graag een ijzersterk merk neer. Maar uiteraard ga ik verder. Op basis van jouw DNA laad ik jouw werkgeversmerk, breng ik HR en marketing samen en zorg ik ervoor dat je uitstraling klopt met de werkelijkheid. Zo trek je niet alleen medewerkers over de streep, je houdt ze ook effectief aan boord. 

Veel meer dan enkel een tripje naar Ibiza

Voor heel wat ondernemingen staat employer branding nog gelijk aan een fijn personeelsfeestje en wat gemorrel in de marge. Met Humble.Agency, het zusterbedrijf van Make It Sticky, kies je voor een andere, onderbouwde aanpak. Wij duiken in het DNA van je onderneming, diepen de plus- en aandachtspunten op, gaan het gesprek aan met je medewerkers en leggen de heersende cultuur bloot. Op basis daarvan zetten we op een authentieke en unieke manier jouw onderneming op de kaart bij potentiële werknemers. Een tripje naar Ibiza kan, maar noem het alsjeblieft geen employer branding. 

Bind werknemers langer

Talent langer aan boord houden

 

Je kunt wel nieuwe krachten aantrekken, als ze even snel weer vertrekken als ze gekomen zijn, blijft het dweilen met de kraan open. Wij analyseren, adviseren en gaan met jouw interne HR of organisatie aan de slag. We helpen je bij het vestigen van een bedrijfscultuur, de interne communicatie en meer. Tevreden medewerkers zijn jouw beste ambassadeurs. 

Waarom jij kiest voor mijn ondersteuning op het vlak van employer branding?

Employer branding die je recruitment boost

Combi van HR & marketing

HR en marketing worden naadloos gecombineerd tot één overtuigend geheel.

Een massa ervaring

Met 8 jaar ervaring in HR en 8 jaar in communicatie, combineer ik het beste van beide werelden.

Aantrekken en behouden

Focus op zowel het aantrekken van nieuw talent als het behouden van bestaande medewerkers.

Strategisch onderbouwd

Een doorgedreven strategie vertrekkend van het Human Capital Canvas, in samenwerking met HR-partner Umani.

Overtuigende communicatiecampagnes

Met de nodige creativiteit en spitsvondigheid maken we campagnes die jouw doelgroep bereiken. Overtuigend, met humor als het kan en altijd doelgericht. Om gericht op zoek te gaan naar nieuw talent heb je helemaal geen diepe zakken nodig. Deze campagnes passen we naadloos in jouw algemene employer branding in, zodat het een coherent geheel vormt. Bij zowel Make It Sticky als Humble.Agency houden we niet van oneshots, maar gaan we resoluut voor een langdurig resultaat. 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.