...
+ 32(0)496 52 20 39 [email protected]

Marketingopleidingen

 

Kennis waar je écht wat aan hebt

Externe kennis in je bedrijf injecteren als freelance marketeer is mooi, maar soms beschik je beter over de kennis in huis. Met De Marketing is er ook een opleidingspoot bij Make It Sticky. In het aanbod vind je een waaier aan marketingopleidingen, maar net zo goed werk ik een opleiding op maat van jou of je medewerkers uit. 

Geen theoretisch gezwets, pure praktijk

Theorie is mooi, maar je bent er niet zo gek veel mee. Kies je voor De Marketing, dan opteer je voor marketingopleidingen gericht op de praktijk. Zo kun je snel met de opgedane kennis aan de slag en er de vruchten van plukken. 

Ontdek onze ‘vaste’ opleidingen

Open opleidingen

 

Via De Marketing kun je een aantal basisopleidingen volgen. Dit zijn opleidingen die inspelen op vragen die we in de praktijk tegenkomen en waar nood aan is. Denk maar aan een gebalde opleiding copywriting, SEO, SEO, Meta Advertising en meer. Korte opleidingen die je in gang zetten. Reken op persoonlijke begeleiding, effectieve cases en praktische toepassingen. Op die manier krijg je de theorie snel onder de knie. Wij passen elke opleiding op maat aan en vertalen deze naar jouw sector. 

Waarom jij kiest voor mijn marketingopleidingen?

Praktijkgericht en to the point

Praktijkgericht

Praktijkgerichte opleidingen met onmiddellijke meerwaarde.

Flexibel

Kies zelf het type opleiding dat je wenst.

To the point

Geen vage theorie maar to the point opleidingen die makkelijk behapbaar zijn.

Betaalbaar

Betaalbare opleidingen die makkelijk om te zetten zijn in winst.

Digitale marketingopleidingen op maat

Een gebrek aan kennis in huis en/of wil je je medewerkers bijspijkeren in bepaalde marketingtechnieken of -topics. Wij werken met plezier een marketingopleiding op maat uit. Daarbij vertrekken we vanuit jouw specifieke noden en wensen. Wij verzekeren je een opleiding die je verwachtingen overtreft, waar en wanneer jij het wil. 

Inhouse of op locatie?

Het liefst een opleiding bij jou in het bedrijf of liever op locatie? Bij De Marketing passen we ons naadloos aan. Indien gewenst voorzien we zelf een opleidingslocatie, al dan niet met catering. Wij ontzorgen je volkomen.

Online marketingopleidingen

Binnenkort is het bij De Marketing ook mogelijk om online opleidingen te volgen. Dit op je eigen tempo. Zo spijker je waar en wanneer je wil je marketingkennis bij. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van deze ontwikkeling.

Marketeer in 10 dagen

Als ondernemer jezelf ontpoppen tot een volwaardige marketeer met een gedegen basiskennis? Dan is onze opleiding ‘Marketeer in 10 dagen’ wat voor jou. Gedurende 10 dagen gaan we met jou en eventueel een klein groepje andere ondernemers aan de slag. We brengen je op een humoristische en vlotte manier alle basisbeginselen van de moderne (digitale) marketing bij, behandelen cases en gaan met jouw specifieke vragen aan de slag. Zo doe je op een beperkte tijd heel wat waardevolle, onmiddellijk toepasbare kennis op. 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.