...
+ 32(0)496 52 20 39 [email protected]

Content
marketing

 

Content met mijn content

Van social media posts en contentplannen tot SEO-webteksten, infographics, copywriting en meer, als freelance marketeer heb ik al meer dan 10 jaar ervaring met de meest diverse vormen van contentmarketing. Ben jij op zoek naar content marketing die aan de ribben blijft kleven en de aandacht trekt? Dan zit je goed bij Make it Sticky. 

Scoren in Google

Gevonden worden in de massa, daar draait het om. Met gerichte contentmarketing en de nodige technische kennis, zorg ik ervoor dat je overtuigende teksten en beelden gevonden worden. Maar gevonden worden is één ding, vervolgens moet je ook weten te charmeren, inspireren en doen converteren. Check!

De speerpunten van Make it Sticky

SEO-webteksten


Jouw website? Die moet overtuigen en wel meteen. Met mijn voor zoekmachines geoptimaliseerde SEO-copywriting pronk je alvast snel bovenaan de zoekmachines, maar daar stopt het niet. Ik zorg voor wervende teksten die ook de klant lust. Teksten met een verhaal, helder, duidelijk en to the point. Actiegericht. Met sterke copywriting verleiden we jouw bezoekers, vervolgens hengel jij ze vakkundig binnen. 

Storytelling

Wil je boven het maaiveld uitkomen, dan heb je nood aan een verhaal. Een verhaal dat matcht met je DNA, enthousiasmeert en waardoor mensen voor jouw onderneming kiezen. Samen doorgronden we  je bedrijf, geven je merkverhaal de nodige power mee en zorgen voor een duidelijke positionering. Klaar om je collega’s het nakijken te geven? 

E-mailcampagnes, blogs, whitepapers en meer …

Van een subject line die aanzet tot openen tot een landingspagina die de verkoop stimuleert: ik klaar de klus. Als freelance copywriter zorg ik voor pakkende content voor heel wat verschillende kanalen. Van zoekwoordenonderzoek tot rapportage: ik regel het. Leun achterover, weet dat alles goed komt en bereid je alvast voor op de stroom aan bestellingen en/of aanvragen.

Waarom jij kiest voor mijn content

Contentmarketing met pit

Beklijvend

To the point content die de doelgroep recht in het hart raakt en aan de ribben blijft kleven.

SEO-proof

Niet alleen klanten smullen van de content, ook Google lust er wel pap van de SEO.

Snel & betaalbaar

Snel, binnen de deadline, op maat van de doelgroep en nog betaalbaar ook.

Met ondersteuning

Content marketing, al dan niet AI-ondersteund, verkrijgbaar in verschillende smaken.

AI-powered, gedeeltelijk AI of compleet door mezelf uitgewerkt? Alles kan!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.