...
+ 32(0)496 52 20 39 [email protected]

Branding & grafisch ontwerp

 

Zet jouw merk, service, bedrijf krachtig neer

Je onderneming, merk, dienstverlening of desnoods jezelf in de markt zetten? Uitspringen boven de massa, aandacht trekken en met de juiste uitstraling klanten en stakeholders charmeren en over de streep trekken? Ik zorg voor een branding die er tussenuit springt, matcht met jouw visie en beeld en beter blijft kleven dan Pattex. Jouw merkbeeld is bij mij in goede handen. 

Branding

Samen geven we je merk vorm 

Van het bedenken van een naam, het ontwikkelen van een logo tot het volledig ontwikkelen van een huisstijl: consider it done. Zonder de torenhoge en wollige praatjes, maar wel met stopping power. Samen laden we je merk, geven we het de uitstraling die het verdient, afgestemd op je doelgroep. Van een eenvoudig merkbeeld tot de volledige inrichting van je winkels en zaken: geen klus is me te zwaar. Met een netwerk aan betrouwbare partners die op dezelfde golflengte zitten, geef ik jouw merk, onderneming of personal branding schwung en pit. 

 

Bepaal zelf hoe diep we graven

 

Niet elke onderneming heeft een branding nodig om steil van achterover te vallen. Op basis van jouw noden en budget vinden we vast wel een manier om je onderneming een professionele uitstraling te geven. Wil je toch een volledig marktonderzoek, een positioneringsonderzoek en meer, dan kan dat uiteraard ook. Verwacht je echter niet aan bundels papier die toch niet verder geraken dan de bovenste lade, maar wel een straightforward aanpak zonder wollige woordjes. Voor alles hebben we een uitleg, maar daar moet jij niet voor betalen. 

Waarom jouw branding en ontwerp bij mij goed zit?

Spring boven de massa uit

Functioneel

Functioneel. Geen overbodige liflafjes, maar de focus op het neerzetten van een sterk merk.

Een sterk merk

Geen langdurige sessies of zweverige geleuter. Jij krijgt van mij een sterk merk.

No bullshit

No bullshit. Branding hoeft niet complex en/of peperduur te zijn. Dat merk je al snel.

Creatief

Elke klant is uniek en wordt dan ook op die manier behandeld. Jouw wensen staan centraal, niet mijn ego.

Grafisch ontwerp

 

Een flyer, folder, brochure of misschien wel een ontwerp nodig voor je socials of een animatie? Als grafisch ontwerper kan ik mijn mannetje staan en lever ik je een piekfijn en overtuigend eindresultaat. Daarbij werk ik met de volledige Adobe Creative Suite als het moet, maar psssst … soms volstaat Canva en het is nog een stuk betaalbaarder ook. Met mijn creativiteit leef ik me in jouw business en doelpubliek in en kom ik met ontwerpen op maat op de proppen. 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.