...
+ 32(0)496 52 20 39 [email protected]

Marketing
consultancy

 

Praktisch, op maat, no-nonsense, no bullshit!

Een strategie, een marketingplan of hulp nodig bij het selecteren van de juiste partners en/of tools om te groeien? Met plezier kijk ik over je schouder mee en geef ik mijn ongezouten mening. Onafhankelijk en steeds met jouw ambitie en doelen als uitgangspunt. Gedaan met veel te veel betalen en onbezonnen beslissingen. Ik onderbouw je marketingstrategie.

Consultancy as a service

Wil je extra kennis in je onderneming pompen, een second opinion of wat zaken onder de loep laten nemen? Als freelance marketing consultant heb ik al heel wat watertjes doorzwommen en sta ik je met raad en daad bij. Wanneer jij er nood aan hebt. Ik buig me over jouw probleemstelling, analyseer en rapporteer met aanbevelingen. Zonder marketingjargon, maar straight to the point. Zelf heb ik me in een verder verleden ook meermaals laten vangen door gehaaide agencies en webbouwers … 

 

Een klankbord aan je zijde

 

Ga je samenwerken met een agency maar wil je een vertegenwoordiger en/of klankbord naast je, wil je je marketing onder de loep laten nemen en verbetervoorstellen of wil je stappen vooruit zetten maar heb je geen idee hoe? Als freelance marketing consultant help ik je graag. Met mijn kennis van zaken en ervaring kan ik snel schakelen, verbanden leggen en creatieve oplossingen aanreiken. Jouw business doen groeien, daar streef ik naar. Zonder je bankrekening te plunderen en facturen die uit de lucht komen gevallen. Reken op eerlijk en transparant advies op maat. 

Waarom jij beroep doet op make it sticky?

Ondersteuning op maat

No bullshit!

No bullshit ondersteuning, zonder geleuter maar met de focus op snel resultaat. 

Betaalbaar

Betaalbare consultancy die je geld oplevert in plaats van handenvol geld kost.

Van strategie naar praktijk

Strategische aanbevelingen die ik ook zelf in de praktijk kan brengen. 

Doelgericht

Een unieke aanpak voor elke bedrijf op maat. Geen eenheidsworst maar doelgerichte oplossingen.

Een strategische aanpak, een operationeel verschil

 

Wel een visie, maar geen plan? Met plezier geef ik jouw marketingplan handen en voeten. Realistisch, cijfermatig onderbouwd en met duidelijke doelen. Als sparringpartner maak ik mee het verschil. Akkoord, waarschijnlijk is er wat tijdsinvestering van jullie kant nodig, maar daar merk je onderaan de streep snel wat van.  

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.