...
+ 32(0)496 52 20 39 [email protected]

Freelance
marketeer

 

Boost jouw marketing, zowel strategisch als operationeel

Als freelance marketeer ben ik flexibel inzetbaar. Zo haal je wel de skills van een ervaren marketeer in huis, maar niet de payroll. Van strategische plannen tot het uitwerken van contentplannen, het onderhouden van de socials, fotografie en video: consider it done. Een marketingafdeling op mijn eentje? Zo zou je het ongeveer kunnen omschrijven. Bij jou op kantoor, vanop afstand of een mix: ik schakel snel en ben uiterst flexibel. Uiteindelijk telt enkel het resultaat. 

Waarvoor doe je beroep op Make it Sticky?

Kort door de bocht, voor alles wat met (digitale) marketing te maken heeft. Onder meer voor de volgende zaken kun je me inschakelen: 

  • Marketingstrategie & marketingplannen
  • Content marketing en onderhoud van sociale media 
  • Advertising (Google Ads, Meta Ads, TikTok, …) 
  • Copywriting 
  • Fotografie en video 
  • Branding en grafisch ontwerp 
  • Leadgeneratie 
  • WordPress onderhoud en updates
  • … 

Kortom, zowat alles. Onmogelijk? Tgoh, ik kan je gerust aan enkele klanten voorstellen voor wie ik dit doe. Als generalist ben ik als freelance marketeer van alle markten thuis en houd ik de vinger aan de pols. Zo doe je beroep op een ervaren professional die als ondernemer meedenkt en weet dat elke euro optimaal moet ingezet worden.

Welke ondernemingen hebben baat bij een freelance marketeer?

 

Mijn klantenbestand is uiterst veelzijdig, lees: er valt geen pijl op te trekken. Grosso modo doen de volgende bedrijven beroep op me: 

Start-ups die geen nood/financiële ruimte hebben voor een fulltime marketeer.

Kleine zelfstandigen die geen kaas gegeten hebben van marketing en dit willen uitbesteden.

KMO’s die hun buik vol hebben van de peperdure facturen van hun agency en geen rendement zien.

KMO’s die willen groeien en nood hebben aan bijkomende expertise.

VZW’s, culturele centra, … die hun boodschap willen overbrengen.

Online retailers die beter gevonden willen worden en hun business boosten.

Uit de kluiten gewassen kmo’s die hun team willen laten aansturen, een klankbord nodig hebben of specifieke externe expertise willen binnenhalen.

Pas je niet in het rijtje? Geen probleem, ik heb het wel voor buitenbeentjes. Stuur me gerust een berichtje of geef me een belletje. Wie weet kan ik je helpen en anders kan ik je vast wel met de gepaste persoon in contact brengen. 

Waarom ik jouw freelance marketeer ben?

Marketing met meerwaarde

Veelzijdig

Met mijn ervaren ben ik zowel strategisch als operationeel inzetbaar.

Flexibel

Flexibiliteit zit me in de genen. Zet me multifunctioneel in, wanneer de nood er is.

Versterkend

Ik maak jou en je medewerkers sterker op marketingvlak en boek resultaten.

Breed inzetbaar

Een brede kennis, heel veel drive en best practices uit meer dan 20 sectoren. Overgoten met een vleugje humor en people skills.

Quanta costa?

 

Een vast tarief? Onmogelijk, elke opdracht en klant is anders. Eén ding is zeker: je betaalt geen euro te veel. Reken op een open en transparante communicatie en glasheldere afspraken. Ik werk zonder formele overeenkomsten, je bent dus met niets aan me gebonden. Tevreden klanten vormen mijn belangrijkste ambassadeurs en dat wil ik zo houden. Wil je me inschakelen als freelance marketeer en wil je weten wat het kost? Bel me, schrijf me, ik laat je vlug iets weten. En nee, ik ben geen cijfertje vergeten als ik je een voorstel overmaak. 

Mijn werkwijze als freelance marketeer

Hier zou je een stappenplan verwachten, maar helaas. Ik geloof niet in een standaardaanpak en eenheidsworst. Ik luister, vat samen, stel vragen en kom vervolgens met een manier van werken op de proppen die bij jou en je onderneming past. Daarbij staan jouw noden en gewenste resultaten centraal. Geen twee bedrijven zijn gelijk al vallen er wel heel wat best practices mee te nemen. 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.