...
+ 32(0)496 52 20 39 [email protected]
We hoeven je vast niet te vertellen dat video booming is. Maar welke video’s scoren en hoe sprokkel je ideetjes om in video om te zetten. Wij geven je alvast 5 onderwerpen mee, waar je ongetwijfeld mee aan de slag kan. Doe er je voordeel mee en boek resultaat met videomarketing.
Een training of walkthrough video

Zit je met een dienst? Geen probleem, er zijn tal van varianten op. Leg je klanten/prospects uit hoe je product(en) werk(t)en of beter nog laat ze het gelijk zien. Zo schep je een persoonlijke band en geef je waardevolle informatie mee. Met een screen capture programma kom je al een eind, maar ook een wandelingetje door de winkel of het magazijn kan wonderen doen. Het hoeft allemaal niet te statisch. Zorg voor korte video’s, mensen kijken geen uren …

Events

Een dankbare natuurlijk, maar toch wordt het vaak over het hoofd gezien. Organiseer je een evenement hoe kleinschalig ook, zorg dat je (video)beelden hebt. De montage daar moet je niet van wakker liggen, maar zonder beelden ben je niets. Uiteraard is het ook een optie om tijdens je event live te gaan op Facebook, het te integreren in je Instagram Stories of er een aftermovie van te maken. Zo betrek je je doelgroep bij het event, ook als ze er niet bij waren.

Je hoeft trouwens niet zelf een event te organiseren, ook wanneer je er eentje bezoekt, kun je perfect een video maken en de wereld meegeven waar je mee bezig bent.

Video testimonials

Deze zie je meer en meer opduiken, wat logisch is: ze werken. Nee, dit hoeft niet super professioneel te zijn. Een klant die op een authentieke manier in de camera vertelt waarom hij/zij voor jou en je onderneming kiest, dat scoort. Het zorgt voor geloofwaardigheid en geeft ook nog eens exposure aan je klant. Mag het wat dynamischer? Film, terwijl je klant door het bedrijf wandelt. Zorg trouwens bij voorkeur voor ondertiteling. Niet alle filmpjes starten automatisch met geluid of worden afgespeeld met geluid. Zo geef je alsnog de boodschap mee.

Vacatures 

Waarom zou je nog een ouderwetse vacature plaatsen als je een leuke video kunt maken, waarbij je een blik achter de schermen geeft of medewerkers aan het woord laat. Deze video’s blijven beter hangen en geven je bedrijfscultuur weer. Waarom zou het eens niet proberen. Je kunt ze perfect op je sociale media gebruiken en op je website zetten. Het geeft aan dat je een dynamisch bedrijf runt. Weet dat een vleugje humor werkt.

Een blog, maar dan in beeld 

Yep, je bent nu aan het lezen, maar wij weten ook: wie leest er nog? Het is misschien een idee om je blog niet uit te schrijven, maar te vertellen. Zo communiceer je 1-op-1 met je doelpubliek en wordt je boodschap een stuk beter opgepikt. Wees gerust: je went aan de camera.

Je ideeën laten uitwerken? 

Geen tijd om je ideeën uit te werken of ontbreekt het je simpelweg aan ideeën en skills? Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.