...
+ 32(0)496 52 20 39 [email protected]

AI-copywriting 

De power van ChatGPT & andere tools in combinatie met human skills

Tell me what’s your flavor? 

De vrijheid om te kiezen

Nee, de technologie staat niet stil. AI is coming, ChatGPT rules the world en de algoritmes worden steeds slimmer. Dan zijn er twee opties: in een hoekje zitten huilen of de technologie omarmen, optimaal benutten en aanwenden voor jou, de klant. 

Bij Make it Sticky gebruik ik standaard geen ChatGPT, een beetje beroepseer mag wel, maar het zou absurd zijn om de mogelijkheid niet te bieden. Bij Make it Sticky zijn er dus vanaf nu 3 smaken en je kiest zelf welke je het beste bevalt. Met mijn ervaring wend ik AI optimaal aan, krijg jij razendsnel een fraaie tekst en dit een heel stuk voordeliger dan bij heel wat collega’s. Weet wel, voorlopig evenaren door  AI gegenereerde teksten in de verste verte reguliere copywriting niet, maar voor sommige opdrachten hoeft dat helemaal geen probleem te zijn.

De 3 smaken copywriting bij Make it Sticky 

100% Human

Nope, hier komt geen ChatGPT aan te pas, tenzij misschien voor wat opzoekwerk als de briefing te summier is. Beter goed geïnformeerd een toptekst schrijven, dan een generalistische draak. Ik werk jouw tekst van A tot Z uit, voer indien gewenst een zoekwoordenonderzoek uit en lever jouw tekst netjes binnen de deadline op. Gecreëerd met creativiteit, menselijk vernuft, bloed, zweet en tranen. Het verschil? Dat merk je, logisch dus dat deze unieke teksten net iets duurder zijn. 

Op ChatGPT gebaseerd

In tijdsnood, maakt het unieke net wat minder uit en/of wil je een prima tekst tegen een schappelijke prijs? Ik jaag een prompt door ChatGPT, herwerk de aangeleverde tekst en schaaf links en rechts bij. Zo krijg je snel een zeer degelijke tekst waarmee je kunt scoren en overtuigen. Met feiten die kloppen. Het beste van beide werelden noemen ze dat dan. 

100% AI

Een goede prompt schrijven is een kunst en die heb ik in de vingers. Ik tover met ChatGPT en krijg er met weinig moeite dan ook een degelijke tekst uit. To the point, relevant, maar daarom nog niet uniek. Vind je dat niet belangrijk, heb je weinig budget of moest je de tekst gisteren hebben? Ik lever het je aan, met pijn in het hart, maar bon.

Let’s check it out

Waarom jij kiest voor Make it Sticky? 

 

  • Op basis van op maat gemaakte prompts
  • Heel wat ervaring en meer dan 24 uur opleiding gevolgd
  • Super betaalbare copywriting 
  • 3 opties, 3 keer doeltreffend
  • Van uniek tot snel en alles daartussen

Nieuwe dienst in de kijker: Prompt engineering

Wil je wat bruikbaars uit ChatGPT of een andere AI-tool krijgen, dan zijn goede prompts belangrijk. Ik heb prompt engineering in de vingers, volgde al meer dan 24 uur aan opleidingen en kan dan ook meer met minder. Wil jij zelf de basis van prompt engineering onder de knie krijgen of wil je prompts aangeleverd krijgen die je zelf kunt inzetten? Contacteer me. Met plezier voorzie ik een opleiding, werk ik prompts uit of lever ik AI copywriting aan.

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.